Sommarläger 2015!

Dags att anmäla sig till årets Nordiska sommarläger, ett sommarläger som arrangeras av Kommunistiskt Parti i Danmark (KPiD), Danmarks Kommunistiska Parti (DKP), Norges Kommunistiska Parti (NKP) och Sveriges Kommunistiska Parti (SKP).

Årets läger börjar söndagen den 5 juli och pågår till den 12 juli. Årets läger blir även ett 10: års jubileum för nordiska sommarläger och kommer att hållas i Danmark där vi också startade.

Platsen för lägret blir Jegindö, en liten ö i den västra delen av Limfjorden. Ön är ca 6 kilometer lång och 3 kilometer bred. Den täcker en total yta på 1970 hektar mark. Det finns 540 invånare.

Där finns en ”efterskola” som nu används för läger och andra sammankomster, en hamn och härliga stränder som ger möjlighet till bad och fiske. Limfjorden är också känt för sina blåmusslor så det finns alla möjligheter att måltiderna kommer att bjuda på en hel del av havets läckerheter.
Det finns också många sevärdheter i de omliggande nejderna.

Studierna kommer att, liksom tidigare år hålla hög klass och omfatta allt från antiimperialistisk kamp, facklig kamp, kampen för socialism och agitation och propaganda. Men sommarlägret ger också goda möjligheter till rekreation och umgänge med kamrater.

Inkvartering blir i huvudsak i tvåbäddsrum, och en del familjerum.
Lägret håller hög standard och är handikappanpassat, därför blir kostnaderna för lägret i år 1500: – för vuxna och 400: – för barn under 15 år.

I priset ingår helpension och logi, resa tillkommer men kollektiv transport från Köpenhamn skall undersökas.

Anmäl dig snarrast, först till kvarn…, platsantalet är begränsat.
Anmälan och frågor, Jan telefon 0703 454216.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.