Angående folkomröstningen på Krim

97 procent av befolkningen på Krim röstade för en anslutning till Ryssland. 97 procent!!! Valdeltagandet var 80 procent och således oerhört stort.

Att USA-imperialismen med sitt hov av plundrande länder inte godkänner folkomröstningen och säger att den är olaglig beror på att monopolkapitalismens ”demokrati” (liksom hela den borgerliga demokratin) är strängt förbehållen dess egna intressen. När så folket/folken går emot dessa är det inte längre lagligt. Här har vi den borgerliga diktaturen i ett nötskal!

Den nya fascistiska/nationalistiska ledningen i Ukraina har däremot inget lagligt berättigande. Den kom till stånd genom en statskupp finansierad av USA/EU-imperialismen, med hjälp av nytryckta sedlar till ett belopp av minst 5 miljarder dollar och vapen. Detta betalade dygnet-runt demonstrationer av 30 000 ”demonstranter”, (läs femtekolonnare, som gav ett sken av folkligt uppror) beväpnade fascister och militära befäl. En total kontroll över Ukraina med en handplockad ministär, en marionettregim till USA/EU:s förfogande – således inte den demokratiska triumf som kapitalismens politiker och journalister försöker göra gällande, men ett optimalt läge för imperierna att fortsätta förverkliga de militära planerna att än en gång angripa den ryska björnen.

USA:s krigiska processionsfölje som går över världen har i Krim fått ett bakslag, i att befolkningen där inte vill bli en del av den fascistiska utveckling som förverkligats genom USA:s och EU:s försorg och som kidnappat Ukrainas befolkning.

Nu när folket på Krim uttryckt sin egen vilja och visat förståelse för att det är ett och samma folk som inte har någon önskan om att låta sig delas eller splittras på marionettmästarens villkor, är det naturligtvis en ogynnsam utveckling för USA/EU. Möjligheten finns ju att folken i de östra och sydöstra delarna av landet kommer att uttrycka samma önskemål som Krim-borna, till att börja med.

Imperialismen, som arbetar mycket långsiktigt och strävsamt, enligt planer som går över flera generationer, praktiserar den gamla tanken om att söndra, splittra och härska över ett folk/nationer, för att nå maktherravälde och kunna erövra åtråvärda naturrikedomar. I synnerhet är denna tanke levande i förhållandet till Ryssland.

Monopolkapitalisternas ”Drang nach Osten” (längtan österut) är så pockande att det inte spelar någon roll hur många människor som får betala med sina liv. Under andra världskriget dödades 26 miljoner Sovjet-medborgare av Hitlers fascisthorder i den tyska kapitalismens tjänst. ”Der Drang nach Osten” var då liksom i dag monopolkapitalisternas och deras krigshökar. Läser vi den tyske rikskanslern Otto von Bismarck (1815- 1898) och dennes utsago, så förstår vi lättare orsakssambandet:

”Rysslands kraft kan endast undergrävas om Ukraina separeras från henne. De som vill göra det, måste inte enbart separera dem, utan även ställa upp Ukraina mot Ryssland, skapa blodigt hat mellan två delar av samma kropp och sen titta på hur hur en broder dödar sin bror. För att förverkliga det, måsta man hitta och föda upp förrädare bland den nationella eliten och med hjälp av dem ändra självmedvetande hos en del av ett stort folk till den nivå att det hatar allt ryskt, utan att ens veta om det. Resten kommer tiden att göra.”

Kjell Bygdén
Internationella utskottet
Sveriges Kommunistiska Parti (SKP)
Stockholm den 17 mars 2014

En tanke på “Angående folkomröstningen på Krim

 1. Kjell Bygdèn det bästa jag läst ang Ukrainas kapade land
  och då kapade av the New World Order indirekt Rothschilds
  vars bankväsende finns i de flesta kapitalistländer. Och att
  det va tidiga New World Order med Rothschilds i täten men ändå i periferin som alltid.

  Va denna gruppering som redan 1927 gav England i uppdrag att börja planera för ett återbildande av det nya Israel. Och dom började ungefär samtidigt när Hitler kom till makten allt planerat av just New World Order som sen blev de att undergräva situationen i Palestina och Tyskland.

  Rothschilds bankväsende lite överallt i världen finansierade sen Hitlers krigsmaskineri för han hade som sagt va ett krigsskadestånd att betala på sen 1a världskriget. Utlandslånen han fick för att påbörja ett av Zionisternas liknande folkmord på enkla semiiska Judar
  sex miljoner som ett självoffer för att ha det som anledning att börja skapa det nya Israel som världen tyckte dom kunde få som plåster på såren efter folkmordet på icke Zionistiska judar.

  Så arbetet Engelsmännen hade gjort för att underlätta omstruktureringen
  i Palestina som förlorade sitt land till G7 länderna New World Order det nya Israel. Som fick landet med övriga världens godtycke och smältdegeln i Mellan östern va igång allt ingående i en ny Apokalyps som startade 1914 då 1a världskriget inleddes.

  Och den apokalyps som i dagsläget fick en nytändning i 2001 09 11 då
  CIA med al qaida slog ihop de två Mammontornen World trade center, det
  planerade va att 2 av planen skulle in i Pentagon men det blev bara ett
  som slog in lite i en av sidorna inga större skador men samtidigt va de flesta Zionister i de två tornen på semester tjänsteledighet sjukskrivna och vanlig ledighet så inga skyldiga Zionister fanns i tornen den dagen.

  Och detta är ju mer eller mindre känt av de människor som hängt med i media och då i myckenhet utländskt media då vårt nyhetsflöde inte är så
  mycket att skryta med.Men med detta kom apokalypsen igång ytterligare och de flygfärder med misstänkta och skyldiga friheskämpar (terrorister) och allt av tortyr och annat som tex drabbade de två Egyptsier som utlämnades på Bromma eller om det va Arlanda till just CIA.

  Och den ytterst skyldiga till detta brott va nu mer bortgångne Anna Lind som fick va hon skulle ha av mijalovic, somliga straffar Gud med det smma jag sörjer henne inte. Och vad CIA ihop med Syriska kristna
  pysslade med av tortyr avrättningar våldtäkter av barn framför misstänkta terrorister och även då av dessa blev de flesta torterade till döds.

  Men detta är anledningen till inbördes kriget där i dag och det är bra att Presidenten inte släpper landet till rebellerna som är i New World Orders regi för att kontrollera ytterligare ett land i Mellanöstern. Men apokalypsen rullar på och har i år ett hundra års jubileum att fira.
  Skulle kunna skriva om mycket mer men det här får räcka för denna gåmgen.

  MVH

  Anders Åberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.