KKE fördömer de otillåtna attackerna mot Venezuelas Kommunistiska Partis huvudkontor och dess ungdomsförbunds huvudkontor

Greklands Kommunistiska Parti (KKE) fördömer de otillåtna, antikommunistiska attackerna utförda med antändningsanordningar som ägde rum i gryningen den 21 oktober mot byggnaden som inrymmer Venezuelas Kommunistiska Partis huvudkontor samt dess ungdomsförbunds huvudkontor beläget i Artigasdistriktet i Caracas. Attacken hade kunnat resultera I att människor mist sina liv då medlemmar av Venezuelas Kommunistiska Partis ungdomsförbund befann sig I byggnaden vid tiden för attacken.

De reaktionära sammanslutningarna som tror att de kan skrämma och hindra kommunisternas partiaktiviteter med fega attacker lurar sig själva.

KKE uttrycker återigen sin solidaritet med Venezuelas Kommunistiska Parti och dess ungdomsförbund, arbetarklassens och folkmassornas kamp för deras rättigheter och avvärjandet av de underminerade handlingarna och de reaktionära planerna som riktar sig mot Venezuelas folk. Man kräver en grundlig utredning av det inträffade och avslöjande och bestraffning för både förövarna och anstiftarma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.