Galningarna i Paris

När galningarna och massmördarna stormade in på satirtidningen Charlie Hebdos redaktion och mördade redaktionsmedlemmar utförde man två saker. För det första så agerade man kallblodiga och bestialiska mördare samt att man agerade ”nyttiga idioter” åt världens mest avskyvärda och terroristiska ledare.

Med kort varsel ställde sig världens värsta förtryckare på ett led i Paris för att inför världens alla medier framställa sig själva som garanten för demokrati och det fria ordet. I sakens natur ligger då att de som ifrågasätter dessa förtryckares verksamhet i själva verket ifrågasätter demokratins innersta kärna. Sällan eller aldrig har väl notoriska folkmördare erbjudits ett sådant propagandajippo som endast överträffats av OS i Berlin 1936.

I främsta ledet i denna frihetsmarsch kunde vi se Turkiets premiärminister Ahlmet Davutoglu som är ansvarig för det land som arresterat flest journalister i världen. Vid sin sida hade han den notoriske folkmördaren och Israels premiärminister Benjamin Netanyahu. Vidare kunde vi notera att i främsta ledet för demokrati och yttrandefrihet gick Ukrainas premiärminister Arsenij Jatsenjuk, Förenade Arabemiratens utrikesminister Sheik Abdyllah bin Zayed Al Nayan, Algeriets utrikesminister Ramtane Lamamra. Bakom dessa och många andra frihetskämpar kunde vi se vår egen Stefan Löfven skymta förbi, dock var han plaserad i led nummer 2 strax bakom nyss nämnda frihetskämpar flankerade av Angela Merkel, David Cameron och inte minst Francois Hollande.

Terroristerna är imperialismens och förtryckets bästa vänner.

Lars Lundberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.