Mycket stort protestmöte i Aten ikväll

RIKTPUNKT I GREKLAND | Ikväll pratade Dimitris Koutsoumpas, generalsekreterare för KKE:s centralkommitté, på ett mycket stort protestmöte, vid Syntagmatorget.

Fyra stora demonstrationer från KKE:s organisationer i Aten, sammanstrålade vid Syntagmatorget. Redan då hade mycket folk samlats och protestmötet samlade mycket mer folk än föregående möte från KKE för två veckor sedan.

Dimitris Koutsoumpas framförde att folket inte måste luras varken från de borgerliga partierna som förespråkar ett ja i söndagens folkomröstning eller från socialdemokraterna i SYRIZA som förespråkar ett nej. Ingen av dem vill att Grekland ska gå ur EU och EMU med folket i makten.

Han uppmanade också alla att lägga KKE:s valsedel in i valurnan som fördömer både Trojkans men också regeringens överenskommelse som kommer göra folket fattigare samt att Grekland ska gå ur EU med folkmakt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.