Zyuganov: ”Vi vägrar att rätta oss efter någon annans regler”

Generalsekreteraren för Ryska Federationens Kommunistiska Parti (CPRF) har hävdat att Ryssland är kapabla till att förse 500 miljoner människor med mat genom inrättandet av kollektiva farmar och borde enligt honom gå ur Världshandelsorganisationen (WTO).

Generalsekreteraren för CPRF Gennady Zyuganov höll den 13 februari ett tal vid det ekonomiska forumet i staden Orel. Under talet hävdade han att Ryssland skulle klara av att mata 500 miljoner människor genom inrättandet av ett kollektivt jordbrukssystem. Zyuganov ansåg också att Ryssland omedelbart måste gå ur Världshandelsorganisationen.

Han sade:

– Under de tre år som Ryssland har varit medlem i Världshandelsorganisationen, har den ryska budgeten gått back 800 miljarder. Förlusterna uppskattas indirekt till fyra triljoner. Ryssland måste ta av sig Världshandelsorganisationens tvångströja. Vi är öppna för dialog och handel, men vi vägrar att rätta oss efter någon annans regler och anpassa oss till dem på andra sidan kontinenten då de sätter priserna åt oss.

Utöver tjänstemännen från CPRF, deltog också rådgivaren till den ryska presidenten Sergei Glazyvev, guvernörerna från Orel och Irkutsk regionerna, representanter från ministerier, departement, regioner, lokala myndigheter, ställföreträdare på olika nivåer, representanter från stor- och småföretag, experter från Industriarbetar- och entreprenörsförbundet och Handelskammaren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.