PAME ockuperade Greklands finansdepartement

Tidigt i morse ockuperade Alla arbetares militanta front (PAME) Greklands finansdepartement i protest mot de arbetarfientliga reformerna inom den sociala välfärden, beskattning och utauktioneringen av arbetarnas hem. Det handlar om att många arbetarfamiljer kommer att bli vräkta på grund av skulder till bankerna och till staten för att de har inte råd att betala sina skulder.

PAME uppmanar arbetarklassen att delta i demonstrationerna som hålls idag i Thessaloniki och i demonstrationerna den 31 mars i Aten. PAME kräver också att de nya åtgärderna upphävs och tillbakadras. Man uppmanar också de grekiska arbetarna till att förbereda sig för ett massivt deltagande i tvådagarsstrejken om regeringen driver igenom reformerna.

Se fler foton på https://plus.google.com/+PamehellasGr/photos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.