Phu Trong träffade delegaterna på IMCWP-mötet

Vietnams Kommunistiska Partis generalsekreterare Nguyen Phu Trong träffade delegaterna från 18:e IMCWP-mötet som hölls i Hanoi, Vietnam.

Nguyen Phu Trong var värd för mötets andra dag som gästades av 108 delegater vilka representerade 58 partier. Mötet ägde rum i Vietnams Kommunistiska Partis centralkommittés residens. Delegaterna från Laos revolutionära folkparti, Sydafrikas Kommunistiska Parti, Portugals Kommunistiska Parti, Palestinas folkparti och Brasiliens Kommunistiska Parti höll också tal på mötet.

Efter delegaternas tal vände sig Nguyen Phu Trong sig till mötets delegater och framförde en hälsning. Generalsekreteraren tal fokuserade huvudsakligen på Vietnams framåtskridande. Han avslutade sitt tal med att citera Ho Chi Minh: ”Unite, unite, unite and more victory, more victory”(ungefär Slut er samman, slut er samman, mer seger, mer seger.)

Delegaterna av det 18:e IMCWP-mötet gav sig iväg från Vietnams Kommunistiska Partis centralkommittés residens efter det gemensamma gruppfotot med Nguyen Phu Trong.

Text: International Communist Press
Översättning av Charlie Paulsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.