Ungdomar mobiliserar mot en skola som krossar dem istället för att utbilda dem

Studerande ungdomar från flera skolor i Aten och Pireus anordnade en dynamisk marsch i Atens centrala delar den 13 februari. De studerande ungdomarna mobiliserade mot skolorna som krossar dem istället för att utbilda dem. Skolorna ifråga fungerar enbart som ett examineringscenter som lär ut hur man lär sig saker som en papegoja och diverse fragmentariska kunskaper.

Studenterna protesterade också mot det faktum att deras föräldrar inte bara betalar stora summor pengar för kvällsskolor och privatlektioner så att de kan komma in på universitet utan också för att skolorna ska fungera. De studerande ungdomarna krävde bland annat finansiering för att skolorna ska fungera på ett tillfredsställande sätt.

SKU.ST

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.