Liberaler litar på Posten

53 tidningsbud kommer med största sannolikhet att sparkas i maj nästa år när Örnsköldsvik Allehanda slutar att anlita Tidningstjänst AB för utdelning och istället kopplar in Posten för distribution.

Trots det faktum att Posten numera vill ha två dagar på sig för att dela ut post. Örnsköldsviks Allehanda ägs av Mittmedia som är en av Sveriges största mediekoncerner som äger en rad dagstidningar, tryckerier och kommersiella radiostationer i Mellansverige. Koncernen omsätter årligen cirka en miljard kronor och deras årsvinst noterades till närmare hundra miljoner år 2015. Mittmedia-koncernen ägs i sin tur av en ideell stiftelse dominerad av liberaler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.