Riktpunkt 2/2018

RIKTPUNKT NUMMER 2/2018 är nu ute. Lagom till Internationella kvinnodagen innehåller tidningen en rad artiklar på temat kvinnokamp. Karl Marx, som föddes för 200 år sedan, uppmärksammas i artikelserien om hans liv och verk. Turkiets ungkommunister klassar NATO som den största terrororganisationen. Statens inblandning i H&Ms affärer i Etiopien granskas. Kommunistiska Partiets nya politik uppmärksammas. Haikutävlingen som utlystes i förra numret gav god respons, bland flera inskickade bidrag koras tre vinnare. Detta och mycket annat går att läsa i Riktpunkt.

Tidningen går att köpa på Tidskriftsbutiken.se eller via particentralen. Du kan också teckna en pappersprenumeration (eller ge bort en prenumeration) för 300 kronor per år, alternativt teckna en e-prenumeration för 200 kronor. Läs mer på https://riktpunkt.nu/prenumeration/.

E-postadressen till redaktionen är riktpunkt@skp.se.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.