Malmö. Bostadsmöte i Hermodsdal

I torsdags genomfördes det fjärde bostadsmötet i Malmö inför valet. Stadsdelen som besöktes var Hermodsdal. SKPs valfolder och en inbjudan till bostadsmötet hade delats ut i nästan samtliga hushåll i Hermodsdal och Gullviksborg inför mötet.

Utanför den lokala ICA-butiken dök en mängd människor upp för att diskutera SKPs politik med våra medlemmar på plats, stundvis kom så pass många att våra aktivister på plats inte räckte till. Många förbipasserande som inte valde att stanna en längre stund uttryckte också sitt tack för att de fått hem informationen i sin brevlåda.

Två anmälningar till den kommunistiska grundkursen som ska hållas efter valet inkom också.

Nästa möte hålls i stadsdelen Holma, där invånarna i Holma och Krocksbäck i skrivande stund bjuds in. På torsdag den 9 augusti klockan 17-18 finns Malmökommunisterna på Holma torg.

SKP Malmö

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.