En klassmedveten tidning!

Läs RiktpunKt - En kommunistisk månadstidnings som ger dig värdefull kunskap

Kommunisternas valkampanj igång

Stockholm.

På flera orter i landet börjar nu kommunisternas valkampanj att rulla igång. I Malmö är valstugan färdig och redo att användas, i Stockholm har partiet genomfört torgmöten och i Uppsala är affischeringen inför valet igång. Även på andra orter kommer valrörelsen snart att starta på allvar.

Att genomföra en valrörelse kostar dock. Valstugor, flygblad och affischer kostar pengar – det är tack vare de bidrag som vi hittills fått in som vi kunnat bekosta vårt material och vår kampanj. Därför vill vi återigen be våra sympatisörer om hjälp: varje krona som kommer in till vår valfond ger oss möjlighet att dela ut ännu fler flygblad, att sätta upp ännu fler affischer och att annonsera på ett ännu mer effektivt sätt. Allt stöd som vi får in går oavkortat till valkampanjen.

Hjälp oss att ta de steg framåt som folket och arbetarna behöver – hjälp oss att visa alla de som räknat ut kommunisterna att vi är en levande kraft och att vi går framåt!

PG: 421 53 84-1
BG: 636-7080
Swish: 123 557 00 15
Märk bidragen med ”EU-valet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.