Organisationskonferens 2019

Efter ett intensivt år med två valrörelser som gett oss en rad praktiska erfarenheter, har turen kommit till att stärka partiets ideologiska sida. Som ett led i att stärka varje partimedlem och sympatisörer kallar därför partiet till en organisationskonferens i Stockholm lördagen den 31 augusti till söndagen den 1 september.

Vi kommer att studera och diskutera en rad ämnen, bland annat:

  • Synen på socialdemokratin: vilken roll spelar reformismen?
  • Folk- och enhetsfronter: vilken roll spelade dessa i SKPs historiska utveckling och hur bör vi förhålla oss till dem idag?
  • EU och imperialismen: vilken roll spelar EU och hur bör vi förstå imperialismen?

För att täcka omkostnaderna för konferensen kommer vi att ta ut en konferensavgift på 200 kronor. Information kring betalning av denna fås efter bekräftelse av anmälan. Kost och logi ingår i konferensavgiften. Partiet kommer också att kunna erbjuda en viss reseersättning om behov finns hos deltagarna. Kollektiv transport från södra Sverige kommer att organiseras.

Till konferensen kommer även internationella gäster och vi kommer att organisera en paneldiskussion, samt diskutera andra åtgärder för att stärka det internationella arbetet.

Anmälan görs här: https://skp.se/skporg/

Observera att anmälan stänger den 1 augusti. Antalet platser är begränsade och vi förbehåller oss därför rätten att neka anmälningar.

Vid frågor, kontakta oss på skp@skp.se.

Sveriges Kommunistiska Parti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.