Radio Kommunist på Soundcloud

Nu går det att följa Radio Kommunist på Soundcloud.

”Stilrent och enkelt socialt nätverk där man kan lägga upp egna låtar och lyssna på andras. Spelaren visar vågformen över ljudfilen och den som lyssnar kan skriva kommentarer till en given tid”, har sajten Musikproducent beskrivit plattformen.

Programmet från igår:

Profit går före omvårdnad

Burlöv förbereder omfattande privatiseringar av den offentliga välfärden och även av det kommunala bostadsbolaget vilket framgick av det senaste kommunfullmäktige. De ideologiska skillnaderna mellan den styrande majoriteten och oppositionen var inte särskilt stora. Den styrande majoriteten består av moderaterna, centern, liberalerna och deras stödtrupp SD. Och oppositionen är S, V och Mp. Skillnaden bestod i vart besluten skulle fattas, i nämnderna eller fullmäktige. Oavsett var besluten fattas så innebär det att man är beredda att låta privata bolag plundra skattebetalarna i Burlöv. Och vi kan vara säkra på, enligt alla erfarenheter, att det kommer att bli en försämrad service för kommuninnevånarna när en tiondel av avgifterna skall förvandlas till profiter.

Runt om i Sverige är de kommunalanställda utsatta för nedskärningar och försämring av sin arbetssituation vilket lett till omfattande protester. Och en del om arbetslösheten som tillåts växa trots de omfattande brister som finns i vårt samhälle. Vi slutar med en diskussion om värnskatten där den rika eliten nu jublar för den ökade ojämlikheten.

Glöm inte Kampfonden PG: 421 53 84-1 eller BG: 636-7080. Eller Swisha till nummer 123 557 00 15

Radio Kommunist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.