Cancersjuk skulle vräkas – PAME stoppade det (video)

GREKLAND Igår mobiliserade Alla arbetares militanta front (PAME) eftersom den cancersjuke fadern i en arbetarfamilj – redan pressad av att betala en del av behandlingen ur egen ficka – skulle vräkas från sin bostad tillsammans med sin familj. När demonstranter från PAME kom till byggnaden där bostadsauktionen skulle äga rum sattes kravallpolis in, attackerade demonstranterna och lyckades få ut en del av dem från byggnaden. Men strax därpå forcerade demonstranter ingången och ockuperade byggnaden.

Efter gårdagens aktion och andra påtryckningar har Alpha Bank som äger fastigheten där den aktuella familjen bor lovat att dra tillbaka avhysningsbeslutet samt att reglera mannens skuld på ett mer fördelaktigt sätt.

PAMEs paroll är: ”Ingen ska stå ensam i krisen – Ingen ska stå ensam mot kapitalisternas ’tillväxt’”.

En tanke på “Cancersjuk skulle vräkas – PAME stoppade det (video)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.