Mobilisering vid Alpha Banks huvudkontor i Aten

Vid middagstid 13 november genomförde PAME en protest mot en konfiskering av en småföretagares egendom utanför Alpha Banks huvudkontor på Stadiou-gatan i Aten, där banken ämnade genomföra en auktion för att sälja den beslagtagna egendomen.

Efter att den fackliga fronten PAME och OVSA (en fackförening för småföretagare) påbörjade mobiliseringen tog banken ett steg tillbaka och bjöd in familjen till ett möte för att undersöka ärendet. Under hela mobiliseringen fanns det stora polisstyrkor utanför bankens ingång, något som fördömdes av demonstranterna.

”Inget hus i en bankirs händer” var slagordet som dominerade mobiliseringen.

Tidigare: Cancersjuk skulle vräkas – PAME stoppade det (Riktpunkt) »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.