Kommunistisk grundkurs

ANMÄL DIG TILL KOMMUNISTISK GRUNDKURS!

Det är nu dags att anmäla dig till den första av årets kommunistiska grundkurser. I samarbete med Kvarnby Folkhögskola erbjuder vi en digital nätbaserad kurs som är tillgänglig för alla, oavsett bostadsort.

Kursen ger dels en genomgång av den kommunistiska rörelsens grundläggande teoretiska utgångspunkter som de formulerades av Marx och Lenin och dels socialismens historiska utveckling fram till idag.

KURSPERIOD

Den första lektionen hålls tisdagen 2 mars kl. 18.30-20.00 och det hålls sedan lektioner varannan tisdag fram till och med sista lektionen 11 maj(totalt sex lektioner).

UNDERVISNING, ARBETSFORMER OCH KURSMATERIAL

Kursen består av en serie föreläsningar online med interaktiva moment. Inför varje lektion kommer du att behöva läsa delar ur det kurskompendium som skickas ut till alla deltagare.

Undervisningen sker via Zoom och inför varje lektion kommer information skickas ut om hur man ansluter sig. Löpande diskussioner kring ämnena och grundkursen kommer att ske på SKPs discord. Information om hur man ansluter sig skickas ut i samband med kursens start.

ANMÄLAN

Fyll i fälten på partiets webbsida för att anmäla dig. Den sista anmälningsdagen är 23 februari.

Vid frågor: studier@skp.se

Sveriges Kommunistiska Parti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.