Kommunisterna i Falun jobbar inför 1 maj

INRIKES För att sprida information om kommunisternas firande av 1 maj arbetar partiets medlemmar och sympatisörer hårt. Bland mycket annat delas flygblad ut för att göra partiets firande så bra som möjligt.

Från Götaland till Norrland arbetar kommunisterna ihärdigt. Denna gång rapporterar vi från Falun, där flygblad delats ut runt om i staden av de lokala kommunisterna.

Hjälp till att sprida information du också – bjud in vänner, kamrater, grannar och kollegor till Sveriges Kommunistiska Partis evenemang. Mer information finns här: https://skp.se/2021/04/22/fira-1-maj-med-kommunisterna/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.