Australiensiska Kommunistpartiet växer

UTRIKES I den månatliga tidningen Militant Monthly som publiceras av Australian Communist Party beskriver partiet sin verksamhet. Man har bland annat byggt ut den verksamhet som går under namnet Community Union Defence League och som syftar till att organisera och hjälpa människor där de bor.

Från att ha organiserat främst soppkök för behövande finns nu planer på en Freedom Van som med kort varsel ska kunna hjälpa offer för våld i hemmet att sätta sig i säkerhet och i vissa städer har man kunnat hjälpa människor med att rusta upp sina hem.

Planer finns nu för att stärka den nationella strukturen och formalisera arbetet, som hittills mött motstånd både av polis och byråkrati.

Läs mer: Community Union Defence League »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.