Goebbels i Florida: antikommunistisk lag förklarar 7:e november som ”kommunismens offers dag”

UTRIKES Ett monstruöst antikommunistiskt lagförslag som förfalskar historien godkändes i april av Floridas representanthus. Mer specifikt kommer studenter i Floridas skolor att i enlighet med lagförslaget (HB 1553) att varje år få lära sig om ”hur människor har lidit och dött under kommunistiska regimer”.

Dessutom kräver lagförslaget att guvernören årligen utfärdar en proklamation som betecknar den 7:e november – årsdagen för den stora socialistiska oktoberrevolutionen – som ”kommunismens offers dag”!

Elever i offentliga högskolor inskrivna i klasser med inriktning på USAs regering måste med start skolåret 2022-2023 få åtminstone 45 minuter av antikommunistisk hjärntvättning om ämnen som inkluderar ”Mao Zedong i Kina, Josef Stalin och det sovjetiska systemet, Fidel Castro och kubanska revolutionen, Vladimir Lenin och ryska revolutionen, Ho Chi Minh i Vietnam och Nicolas Maduro i Venezuela”.

Det motbjudande antikommunistiska lagförslaget, som avsiktligt snedvrider världshistorien, sponsrades av en republikansk medlem av Floridas representanthus vid namn David Borrero.

Goebbels, den nazistiska propagandaministern, hade varit väldigt stolt över denna antikommunistiska hjärntvättningsmetod som försöker tuta i studenter monstruösa lögner och hat mot socialism-kommunism. Initiativtagarna till detta lagförslag är väl medvetna om vad de gör: de vill rentvå kapitalistiskt barbari, exploatering och imperialistiska krig i den unga generationens medvetande. I verkligheten darrar antikommunisterna i Florida och över hela världen inför Marx, Lenins och Stalins namn 104 år efter oktoberrevolutionen 1917.

Alla progressiva människor i Florida och Förenta staterna, varje man och kvinna som tror på en bättre värld utan människans exploatering av människan, måste fördöma detta skamliga lagförslag och kräva dess omedelbara avskaffande.

Antikommunism skall inte få passera!

Text: In Defense of Communism
Översättning: David Nilsson

En tanke på “Goebbels i Florida: antikommunistisk lag förklarar 7:e november som ”kommunismens offers dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.