Terror bortom flyganfall och raketer

ISRAELISK TERROR Det barbariska israeliska angreppet mot hela det palestinska folket är inte begränsat till bara raketer och flyganfall. Man använder också andra vapen, bland annat Skunk. Vapnet är designat av den israeliska armén för att användas mot demonstranter men används i själva verket urskillningslöst.

Enligt Al-Jazeera är det ett vapen som är designat för att lukta. Det ger ifrån sig en lukt som påminner om en blandning av avföring och ruttnande kroppar. I höga doser kan det orsaka död och när det sprutas med högt tryck kan det orsaka olika sorters skador. Den som blir träffad av bara lite vätska blir inte av med lukten på flera dagar.

För att straffa det palestinska folket åker lastbilar genom palestinska områden och sprutar ner alla hus de kommer åt. Familjerna som bor där kan inte bo kvar utan tvingas flytta till dess stanken har lagt sig, vilket kan dröja. Så utövas ytterligare terror mot palestinierna.

Vätskan har också sålts till USA. Polisen i Ferguson är en av de som köpt in vätskan. I Ferguson sköt polisen 2014 ihjäl Michael Brown, varpå stadens befolkning organiserade stora protester mot polisvåldet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.