Radio Kommunist: solidaritet med Kuba

PARTIET Ett nytt avsnitt av Radio Kommunist har publicerats. I det diskuterar Jan och Victor främst solidariteten med Kuba men även socialdemokratin. 

Dagens program ägnar vi åt solidaritet med Kuba. Vi tar upp de planer som imperialisterna har för att krossa Kuba. Och avslöjar hur imperialisterna media inte ens drar sig för att använda falska bilder och påstående för att förberedda sitt fortsatta sabotage mot Kuba. Det finns många källor som avslöjar deras lögner och bedrägerier.

Ett bra uttryck för solidariteten med Kuba är att bli medlem i Svensk- Kubanska föreningen. Med medlemskapet får man också tidningen Kuba nytt vilken ger värdefull information om vad som händer på Kuba.

Kampanjen har nu lugnat ner sig och besvikelsen är stor att man inte lyckades starta en kontrarevolution. Men imperialisterna fortsätter sin 60-åriga blockad, för att försöka knäcka Kuba.

Därför behöver Kuba vår fulla solidaritet, stöd insamlingen för en miljon kanyler och annat sjukvårdsmaterial som Kuba förvägras på grund av blockaden.

Vi avslutar programmet med en diskussion om Socialdemokraternas förmåga att välja fel ledarskap.

Observera också Radio Kommunists nya telefonnummer: 040-692 83 84

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.