Flygblad och affischer inför manifestationen i Burlöv

PARTIET Nu på onsdag kommer Sveriges Kommunistiska Parti att organisera en manifestation till stöd för de som riskerar att vräkas i Burlövs kommun. Partiets medlemmar och sympatisörer har därför varit ute och spridit information om det hela.

Bakgrunden till manifestationen står att finna i att de boendes hyresvärd vill sälja sina fastigheter och därför vräka de som nu bor det. Att det är barnfamiljer verkar inte spela någon roll. Partiet har därför bland annat krävt att det kommunala Burlövsbostäder ska ta över bostäderna och fortsätta driva dem som hyresbostäder.

Manifestationen kommer att äga rum på gräsplätten mellan Burlöv Center och Svenshög nu på onsdag klockan 18:00. Talare från partiet kommer att förklara situationen och varför partiet engagerat sig under parollen ”Försvara hyresrätterna – Stoppa vräkningarna!”.

En tanke på “Flygblad och affischer inför manifestationen i Burlöv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.