Knarket flödade under arbetstid på Avanza

INRIKES Polisen har funnit knarkgömmor på Avanza banks kontor i Stockholm och Avanzas VD Rikard Josefson bekräftar att det förekommit knark i lokalerna. En källa har berättat för Aftonbladet att det knarkades helt öppet på banken.

Rikard Josefson säger till Aftonbladet att det ”var kokain eller nåt” och meddelar att man ska drogtesta personalen. Ingen har dock tagits ur tjänst och händelsen är inte polisanmäld. Kokain går att spåra via drogtest efter 2-4 dagar, så tidsfönstret för att hitta droganvändarna är begränsat.

Hanna Ater

En tanke på “Knarket flödade under arbetstid på Avanza

  1. 2023 och man skriver om industriell smuggling av narkotika. Snacka om att slå in öppna dörrar. När bankpersonal suger i sig kokain, tro fan gängen har pengar att tjäna. Stäng av bankerna från banksystemet om det förekommer droger.

    Bankerna kontrollerar ju oss banksparare som små barn som när som helst kan stängas av från banken om minsta lilla misstanke uppstår. Antingen på grund av bankens egna regler eller på grund av EUs penningtvättsdirektiv.

    Så när den ruttna kärnan, bankerna, fortsätter att knarka så blir det inte mycket slut på kriminaliteten. Sopa framför egen dörr först. Obligatoriska knarkhundar utanför bankernas större kontor i hela jvla EU så skall knarket nog försvinna.

    Kommer ni ihåg när sosseministern ville ha drogtester på jobbet, men själv inte ville testa sig. Ruttet intill kärnan i det korrupta sverige. Inte Sverige, utan sverige. Sverige reserverar vi för eliten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.