Extremhöger-galenskap i Bollnäs

INRIKES Jonatan Lindgren sitter i kommunstyrelsen i Bollnäs för Sverigedemokraterna och representerar en sorts extremhöger-galenskap som får vanliga människor att häpna.

Expo kan vi nämligen läsa hur Lindgren på Twitter sprider myter om att de vita människorna är utsatta för ett globalt folkmord. Upphörandet av apartheid i Sydafrika tycks ha triggat honom över måttan, om man får tro inläggen från hans Twitterkonto som publiceras i Expos bildmontage. Lindgren är av åsikten att de vita i Sydafrika utrotas systematiskt medan världen och dess konspiratoriska media tiger still. Minsann, till sist kommer även vi svenskar att bli en minoritet i vårt eget land, menar Lindgren. Sverigedemokraterna har nu startat en internutredning om den 26-årige politikerns lätt pinsamma uttalanden.

Lindgren har också lyckats bli vald till kyrkofullmäktige i Uppsala Stift, med agendan att han vill kunna känna igen sig i vad kyrkan säger och gör. Det verkar dock inte som om han är bekant med Jesus berömda yttrande om att ”sanningen ska göra er fria”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.