SKP önskar Österrikes Arbetarparti en lyckad kongress!

PARTIET Den 29 januari håller Österrikes Arbetarparti, PdA, sin 5:e kongress under parollen ”Klarhet och enighet förstärker partiet!” Bland ämnen som kommer att tas upp på kongressen är organisering på arbetsplatser, något som partiet med all rätt ser som en nödvändighet för att kunna förankra sig i arbetarklassen.

Sveriges Kommunistiska Parti skickar hälsningar till PdA inför partiets kongress, där vi lyfter fram partiets viktiga bidrag till den revolutionära kampen och dess exemplariska ställningstagtande mot opportunism. Vi önskar våra österrikiska kamrater en lyckad kongress!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.