Ungkommunisterna ute på Uppsalas gator

PARTIET I strålande solsken tog sig Sveriges ungkommunister ut på gatorna i Uppsala och spred information om sin organisation. Med sig hade de också en och annan aktivist från partiet i Uppsala.

På en av årets första vårdagar tog ungkommunisterna och aktivister från Sveriges Kommunistiska Parti tillfället i akt och utnyttjade det fina vårvädret. På gatorna i centrala Uppsala kunde de dela ut ett större antal flygblad och se till att sprida information om både ungdomsförbundet och dess moderparti. Man passade även på att besöka studentområdet Flogsta.

Sedan en tid tillbaka har de svenska ungkommunisterna kunnat dra igång en mer omfattande aktivitet, vilket också resulterat i att organisationen vuxit. Man har dels kunnat starta upp på fler orter, senast i Karlstad, och man har även genomfört lokala kampanjer, som en miljökampanj i Lund.

Under våren kommer Sveriges Kommunistiska Ungdomsförbund att arrangera ytterligare aktiviteter i Uppsala – håll därför ögonen öppna!

En tanke på “Ungkommunisterna ute på Uppsalas gator

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.