US-amerikanska militärer köpte sex av ukrainska kvinnor i Stockholm

INRIKES När den US-amerikanska jagaren USS Forrest Sherman lade till i Stockholm nyligen passade några besättningsmän på att ge sig ut i Stockholm på jakt efter prostituerade. Det gick emellertid inte vägen, utan de greps i en lägenhetsbordell där ukrainska kvinnor sålde sex, rapporterar Expressen.

De två US-amerikanska besättningsmännen hade letat upp annonser på internet och gett sig iväg till lägenhetsbordellen på Östermalm. I samband med gripandet fördes de först till en vanlig polisstation och därefter fördes de bort av militärpolisen. Det var heller inte första gången de US-amerikanska besättningsmännen var på besök, utan en av de ukrainska kvinnorna berättade att den ena av dem varit där tidigare, då i sällskap med en annan besättningsman.

Anledningen till att fartyget var i Östersjön var för en övning med framför allt den tyska marinen. I övningen deltog dock också svenska minröjningsfartyg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.