Manifestation för SEKOs tågvärdar idag

FACKLIGT SEKO Pendelklubben arrangerar en manifestation idag lördag den 2 april mellan kl 12.00-14.00 på Sergels torg i Stockholm med anledning av att MTR som driver pendeltågsverksamheten vill ersätta tågvärdar med kameror.
 
SEKO Pendelklubben organiserar främst värdgrupper och städpersonal inom pendelverksamheten i Stockholms län. Den övergripande målsättningen är att verka för bra arbetsvillkor för medlemmarna och att driva frågan om en arbetsgivare för alla anställda inom pendeln. Kravet på sikt är en kollektivtrafik i offentlig regi utan vinstintresse och ett slut på upphandlingarna av arbetsplatserna.
 
SEKO Tunnelbanans ordförande, Jannis Konstantis, kommer att tala på manifestationen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.