”Tack för att ni finns” – positiva reaktioner när SKP Stockholm startade valkampanjen

VAL 2022 – PARTIET Lördagen den 16 juli, började SKP Stockholm och sympatisörer att sprida partiets valfolder Kasta inte bort din röst – Stärk kommunisterna!

Vi delade ut flygbladen i norra stadsdelen Kista utanför gallerian där folk från världens alla hörn går in och ut för att shoppa, äta eller flanera. För att vara mobila utan bil i storstaden rycker vi ut med en mindre skylt som kan föras med i både buss och tunnelbana. Kamraterna i Malmö har försett oss med bilden på valbeteckningen som kommer att finnas på SKP:s valsedlar. Hammaren och skäran drar blickarna åt sig, och att SKP behövs i dagens Sverige blev väldigt tydligt när en person kom fram och sa ”Tack för att ni finns!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.