Manifestation hölls vid La Mano 9 maj

INRIKES, PARTIET Igår ordnades en manifestation där, SKP, SKU och det grekiska kommunistpartiets KKE Stockholmsavdelning deltog för att hedra minnet av alla de miljoner anti-fascistiska kämpar som gav sina liv i kampen mot fascismen.

Den 9 maj är Segerdagen, då vi minns Röda armén och alla de anti-fascistiska partisaner i det ockuperade Europa som offrade sina liv i kampen mot nazismen-fascismen. De som samlats tågade tillsammans till det anti-fascistiska monumentet La Mano, som restes för att hedra de svenska Spanienfrivilliga, som deltog i kampen för demokrati och frihet, och mot fascismen. Giannis Konstantis från KKE och Barbara Brädefors från SKP talade, vilket följdes av att rosor och nejlikor lades ned vid monumentet för att minnas de som kämpade för vår frihet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.