Arbetare död på jobbet i Tidaholm

INRIKES Förra måndagen fick en 24-årig arbetare en ensilagebal över sig på sin arbetsplats. Han fördes till Sahlgrenska sjukhuset med helikopter men efter nästan en veckas vård avled han.

Mannen arbetade på ett landbruk utanför västgötska Tidaholm när han fick en ensilagebal över sig. Den ska ha fallit från ett traktorflak när de lastade av. En ensilagebal väger flera hundra kilo och han fördes med helikopter till Sahlgrenska sjukhuset. Skadorna var dock så allvarliga att han avled under lördagseftermiddagen.

Den 24-åriga mannen är därmed den 39:e personen som avlider på sin arbetsplats under året. Trots att det är mer än två månader kvar på året räcker det med bara ett ytterligare dödsfall på arbetsplatsen för att det ska ha dött lika många som under hela förra året.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.