SKP: Mer solidaritet till Palestinas folk!

PARTIET, UTRIKES Kommunisterna uttalar sig med anledning av vad som sker i Palestina, här publiceras Sveriges Kommunistiska Partis uttalande från idag.

Händelserna i Palestina är framtvingat av det förtryck som den palestinska befolkningen dagligen lider under. Ett utbrott av detta slag kommer inte som en blixt från klar himmel; det som händer har en förhistoria.

Den dagliga terror som israeliska soldater och bosättare utövar mot den palestinska befolkningen, den ockupation och kolonisation som det sionistiska Israel bedriver mot det palestinska folket och de dagliga mord och den ständiga tortyr som syftar till att trycka ner hela Palestinas folk måste nödvändigtvis elda på ett motstånd. Detta motstånd behöver mer solidaritet, det behöver mer stöd. Den brutala ockupationen av Palestina måste brytas för att fred ska vara möjligt.

Sveriges kommunister uttrycker sitt stöd för det palestinska folkets rätt att kämpa mot ockupation och för ett värdigt liv.

Stärk solidariteten med det palestinska folket!

Sveriges Kommunistiska Parti

2 tankar på “SKP: Mer solidaritet till Palestinas folk!

  1. Mer stöd till Palestinas folk.

    Inget stöd till Palestinas egna extremt religiösa förtryckare Hamas, med stöd av mullorna i
    Iran och fascisterna i Kreml. De bryr sig inte det minsta om situationen för människorna som bor i Gaza och på Västbanken. Det enda man vill är att sprida sin mörka människosyn över världen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.