Solidaritetsdemonstration för Palestina lördagen den 28 Oktober kl 14.00 vid Norrbro

INRIKES Grekiska föreningen i Stockholm kallar alla sina medlemmar och vänner samt alla svenskar och alla andra som bor i Sverige med andra nationaliteter att delta i solidaritetsdemonstration för det palestinska folket lördagen den 28 Oktober kl 14.00 vid Norrbro. Demonstrationen ska avslutas på Sergels torg. Grekiska föreningen ska ha sitt eget block.

Det är viktig att vi visar vår solidaritet mot massakern som pågår i Palestina med mer än 5 000 som dödats av staten Israels bomber, och vrav 2 000 är BARN!

Vi stöder kampen för att upprätta en oberoende palestinsk stat, inom 1967 års gränser med östra Jerusalem som huvudstad, med ett slut på ockupationen och frigivning av alla fångar.

I motsats till de krafter som uppmanar folket att ansluta sig till den ockuperande israeliska statens sida och att engagera Sverige ännu mer i krigsplanerna, är det nu bråttom att stärka solidariteten med det palestinska folket, att stödja deras kamp för ett fritt hemland, att stoppa den israeliska massakern i Gaza omedelbart och att stödja kampen mot kriget i hela regionen.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.