Kraftsamling för Palestina

PARTIET, INRIKES  Imorgon söndagen den 12 november blir det en rejäl kraftsamling för solidariteten med Palestina – mot kriget i Gaza och för Palestinas befrielse. I Sveriges tre största städer samlas demonstrationerna enligt följande: 
 
Stockholm: 
13.00 Norrbro (riksdagen)
Göteborg:
13.00 Gustav Adolfs torg
Malmö 
14.30 Operan
 

Kriget sägs ha startat den 7 oktober, men det är inte sant. Kriget började inte för en månad sedan, utan med koloniseringen av Palestina och med den israeliska ockupationen. Kriget kan bara avslutas samtidigt med ockupationen, och ockupationen kan bara avslutas genom medveten kamp, som också riktar sig mot imperialismen.

Därför upprepar vi vad vi sa i SKP:s uttalande för en månad sedan – Palestina behöver mer solidaritet!

Sveriges Kommunistiska Parti

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.