Arbetare blockerade vapenfabriker i Storbritannien

UTRIKES I solidaritet med Palestina blockerades fyra vapenfabriker i Storbritannien av organisationen ”Arbetare för ett fritt Palestina”. Det var den tredje blockaden sedan den israeliska terrorn släpptes lös över Gaza.

Utanför tre av BAE Systems fabriker och en ytterligare fabrik fanns arbetare som protesterade mot terrorn mot Palestina och de brittiska vapenleveranserna till Israel. Sammanlagt deltog över 1 000 arbetare i aktionerna, varav den största ägde rum i staden Bournemouth, där fler än 600 arbetare och demonstranter blockerade vapenfabriken i staden.

Även i Dorset, Lancashire, Brighton och Glasgow ägde protester och blockader rum samtidigt. Aktionerna koordinerades också med liknande aktioner i Frankrike, Danmark och Nederländerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.