SKP:s internationella sekreterare diskuterar den internationella rörelsen på Kommunismus Kongress (Video)

PARTIET På den nyligen genomförda Kommunismus Kongress i Berlin deltog de svenska kommunisternas internationella sekreterare i ett samtal för att diskutera den internationella kommunistiska rörelsen. Nu finns den inspelade diskussionen att lyssna på här på Riktpunkt!

I diskussionen deltog representanter från två andra av de revolutionära kommunistpartierna i Europa – det franska Parti Communist Revolutionnaire de France (PCRF) och Partei der Arbeit Österreichs (PdA). Bland de frågor som behandlades var bildandet av Europeisk Kommunistisk Aktion och den roll det numera nedlagda Europeiska Kommunistiska Initiativet spelade.

Se hela diskussionen nedan!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.