17 döda efter bombattacker i Syrien

UTRIKES Ett luftangrepp riktades mot iranska och iransk-allierade soldater i närheten av staden Deir-Ezzor i nordöstra Syrien, vilket resulterat i 17 människors död och flera skadade, däribland civila.

Bombningen ägde rum i tisdags och ska ha riktat sig mot iranska trupper i Syrien, samt iransk-allierade miliser, vilket lett till 17 människors död. En av dessa arbetade för Världshälsoorganisationen, vilket beklagades av organisationens ordförande Tedros Abhanom Ghebreyesus

Ingen har ännu tagit på sig attacken och USA förnekar att de skulle ha något med den att göra, medan syriska myndigheter skyller attacken på den amerikanska ockupationsmakten. Israel, som frekvent bombar mål i Syrien men som ofta inte kommenterar dessa attacker, har ännu inte sagt någonting.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.