Flygbladsutdelning i Täby för kommunistisk grundkurs

PARTIET Arbetet för partiets grundkurs går vidare och på flera orter i landet har partiets medlemmar och sympatisörer delat ut flygblad och gjort reklam för grundkursen. Nu lägger vi också till Täby till listan av orter som fått information om grundkursen.

Arbetet för partiets grundkurs har genomförts på flera orter, bland annat Uppsala, Stockholm och Falun. Nu är det också dags för Täby, där flera hundra flygblad spridits. Grundkursen börjar i mitten av mars och fortsätter under våren och det bästa av allt är att den är digital och att allt man behöver är en dator eller telefon och en internetuppkoppling för att vara med!

För att kunna delta i grundkursen behöver man göra en anmälan. Några av de teman som kommer att behandlas är monopol, imperialism, Sovjetunionen och kapitalismen. Missa inte att anmäla dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.