Partiet behöver din hjälp i valet

PARTIET Det är nu mindre än 3 månader kvar till EU-valet. Inom kort inleds kommunisternas valrörelse, som kommer att bli än kraftigare än vid förra EU-valet. Fler flygblad kommer att tryckas upp och fler valsedlar kommer att spridas.

Nu vädjar partiet om ditt stöd; Kan du tänka dig sprida SKP:s valflygblad på din arbetsplats, i ditt bostadsområde eller inom ett större område i kommunen där du bor? Våren är på väg och när flygbladen ska ut lär det vara sommar i luften. En kvällspromenad i solen, i kombination med att dela ut kommunisternas flygblad, är att förena nytta med nöje. Vill du även sätta upp några affischer?

Partiet behöver också hjälp med att få ut valsedlar. Kan du tänka dig att lämna valsedlar i en eller flera vallokaler på valdagen eller vid förtidsröstningsplatserna? Varje vallokal vi besöker ger potentiellt omkring 1000 människor kännedom om att det finns ett kommunistiskt alternativ.

Vill du med en aktiv insats stödja partiet i valet? Maila till skp@skp.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.