Greklands kommunister presenterar ny internationell Youtube-kanal

UTRIKES Greklands kommunistparti KKE har nyligen lanserat en ny Youtube-kanal med olika högkvalitativa filmer om både historiska och samtida händelser. Med engelska undertexter blir partiets viktiga analyser tillgängliga för många människor utanför det egna landet.

Med filmer om vad som händer just nu i Palestina, mordet på den anti-fascistiska rapparen Pavlos Fyssas och historiska analyser av Oktoberrevolutionen, Berlinmuren och Pariskommunen blandar de grekiska kommunisterna både nytt och gammalt. Med engelska undertexter blir det en viktig tillgång för kommunister över hela världen som söker marxist-leninistiska svar på både historiska och samtida frågor.

Alla filmer finns tillgängliga på Youtube-sidan för partiets internationella relationer. Nedan ett exempel på hur filmerna ser ut, denna film om Palestina. Även korta nyhetsklipp om aktuella händelser finns tillgängliga.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.