Kommunisternas valkampanj tar fart

PARTIET, INRIKES Nu lanseras valhemsidan och valplattformen.

I det stundande valet till Europaparlamentet kommer folket ha ett kommunistiskt alternativ, som ger möjlighet till en markering inte bara mot EU, utan mot hela det kapitalistiska systemet. Inför valkampanjen lägger nu kommunisterna i ännu en växel och presenterar såväl valhemsida och valplattform, vilka båda kommer att spela en viktig roll för att sprida kommunisternas politik under våren.

Valplattformen är det centrala dokument kring vilken valkampanjen byggs upp. Den presenterar inte bara kommunisternas politik i valet, utan söker också förklara för människor att problemet inte bara stavas EU, utan att det är kapitalismen som sådan måste bort. Lösningen på folkets problem finns inte i ett enkelt utträde, utan i att byta ut hela samhällssystemet. Valplattformen sammanfattar därför kommunisternas hela politik. En röst på kommunisterna är därför inte bara en EU-kritisk röst, utan en röst för socialismen.

På valhemsidan finns ytterligare resurser som ger en helhetsbild av partiet. Där presenteras partiets kandidater och valflygbladet. Frågor och svar kring kommunisternas politik i allmänhet finns där, likväl som andra artiklar som utforskar partiets valdeltagande.

Vill du bidra till kommunisternas valframgång? Kontakta skp@skp.se för att se hur du kan hjälpa till!

Valhemsidan hittar du på val2024.skp.se »

Sveriges Kommunistiska Parti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.