SD-politiker våldtog partikamrat

INRIKES En SD-politiker i Blekinge våldtog en partikamrat under natten till lördag. Politikern hade uppdrag inom både regionen och kommunen, och har nu uteslutits ur partiet. Våldtäkten ägde rum under natten till lördagen på ett hotell, enligt partikanalen Riks. Politikern våldtog en 18-årig kvinna i samband med en fest på hotellrummet och polisen larmades av en vän till offret.

– Jag ser oerhört allvarligt på detta. Personen i fråga är varken med i partiet eller har några uppdrag längre för partiet och därav är detta enbart en polisiär fråga, säger Fredrik Thomasson, ordförande för Sverigedemokraterna i Blekinge.

Med tanke på Sverigedemokraternas kvinnofientliga politik, där man bland annat vill återinföra sambeskattning av gifta, slopa pappamånaderna i föräldraledigheten och inskränka aborträtten är det väl inte konstigt att partiets medlemmar tycker att de kan utnyttja kvinnor när det passar dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.