Valkampanjen inledd i Uppsala

PARTIET Första maj blev inledningen på den kommunistiska valkampanjen inför valet till Europaparlamentet. På flera ställen i landet är valarbetet i full gång och så även i Uppsala.

Det kommunistiska valarbetet är igång och det kommer märkas under en intensiv majmånad. Mobiliseringen inför valet är viktig och mängder med flygblad kommer delas ut och affischer kommer att sättas upp. I Uppsala har hittills hundratals flygblad delats ut bara i maj och det är bara början!

Partiet behöver dock stöd för att kunna nå ut till så många som möjligt och därför har man tidigare vädjat till sympatisörer att göra en insats.

Nu vädjar partiet om ditt stöd; Kan du tänka dig sprida SKP:s valflygblad på din arbetsplats, i ditt bostadsområde eller inom ett större område i kommunen där du bor? Våren är på väg och när flygbladen ska ut lär det vara sommar i luften. En kvällspromenad i solen, i kombination med att dela ut kommunisternas flygblad, är att förena nytta med nöje. Vill du även sätta upp några affischer?

Partiet behöver också hjälp med att få ut valsedlar. Kan du tänka dig att lämna valsedlar i en eller flera vallokaler på valdagen eller vid förtidsröstningsplatserna? Varje vallokal vi besöker ger potentiellt omkring 1000 människor kännedom om att det finns ett kommunistiskt alternativ.

Är du intresserad av att hjälpa till? Kontakta skp@skp.se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.