I juni nås kampfondens mål med råge

PARTIET Kampfonden stämdes av den 20 juni och vi vill inledningsvis tacka de som valt att stödja oss ekonomiskt. För juni månad nådde vi resultatet med goda marginaler. Vi hamnade på 116 % av uppsatt mål för perioden.

Det betyder att vi ni ligger på 66 % av årsresultatet, så vi vädjar om fortsatt stöd. Partiets verksamhet är, utöver medlemsavgifterna, helt beroende av kampfonden. Valrörelsen blev en stor framgång, både i antalet röster – där vi nådde vårt hitentills bästa resultat under 2000-talet och i medlemsansökningar. Och detta är tack vare Kampfonden, för utan den skulle vi inte kunnat bedriva den framgångsrika valrörelse som vi gjorde. Pengarna som kommer in den närmaste tiden kommer till stor del gå åt till fortsätta stärka partiet inför höstens kommande arrangemang. Vi ska mobilisera till ny grundkurs och en hel del annat. 

Din insats gör skillnad, ge ett bidrag. Nästa avstämning är den 20 juli.

Vill du bidra till att stärka kommunisterna? Ge ett bidrag till partiets kampfond, just ditt stöd behövs, vare sig det är litet eller stort. Glöm inte att märka inbetalningen med “kampfonden”.

Du kan sätta in ditt bidrag via din bank på

PG: 421 53 84-1 eller BG: 636-7080, eller swisha till nummer 123 557 00 15.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.