En tyrann hotar världsmedborgarnas framtid

Med våra skattepengar ägnar sig i många fall skattefinansierade s.k. politiska experter i Sverige åt att vilseföra sina finansiärer, svenska folket, med vilseledande uppgifter. Jag tänker närmast på tvärsäkra uttalanden om t.ex. grundorsakerna för terrorism. Vid en TV-intervju nyligen påstod en s.k. expert tvärsäkert att Syrienkriget är den enda orsaken till terrorismen i Europa. Vilket trams!

Skulle Syrienkriget orsaka terroraktioner – i själva verket motterror – utförda i de flesta fall av förbittrade irakier och afghaner, vars länder ödelagts och hundratusentals civila dödats av USA-militärens krigshärjningar, nonsens!

De s.k. experterna kan inte vara så korkade att de tror på det själva, utan de är så till den mild grad indoktrinerade, att de inte kan förmå sig att tala om verkligheten som den är. Det verkar som att hela världen är USA:s gisslan, inte ens Rysslands Putin törs tala klartext om terroraktionernas orsaker.

Ett annat löjligt expertutlåtande är att USA och Ryssland måste agera för en rättvis fredsuppgörelse i Syrien för att få slut på kriget. Hur rättvist nu det ska kunna gå till när det är USA som initierat Syrienkriget, för deras främsta mål är att inlemma Syrien i sin intressesfär, och därför terroriserar med bombräder och uppviglar sina cirka ettusen olika krigargrupperingar att i det längsta hålla ”Syriengrytan kokande”.

USA skyr inga medel. Hemska exempel är Afghanistan, Irak, Libyen, Jemen, Jugoslavien, Vietnam m.fl. vilka fått, och får, utstå amerikansk utplåningskrig och bestialiska krigsförbrytelser utan att världssamfundets medlemmar vågat lyfta ett finger mot den allsmäktige, eftersom detta ofelbart leder till kännbara sinnrika bestraffningar.

Hur länge till kan världen tillåta sig att förbli USA:s gisslan och blunda för världserövrarens alla hemskheter den ställer till med, och planerar?

USA planerar, sedan andra världskriget, intensivt för sitt totala världsherravälde med Ryssland och Kina totalt omringade av amerikanska krigsmaktens hundratals kärnvapenbestyckade militärbaser, och detta uppenbara världshot har hittills inte i något sammanhang tagits upp i världssamfundet.

En tyrann hotar världsmedborgarnas framtid.

John Eslund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.