Hjärntvätt av svenska folket

Det är samma vilseledande av svenska folket nu som det var under u-båtshysterin på 80-talet. Man grundlurade svenska folket med uppgifterna att ryska u-båtar opererade i svenska vatten.

Detta har visat sig vara lögnaktigt, däremot har förre amerikanska försvarsministern Caspar Weinberger erkänt i svensk TV, att amerikanska u-båtar opererat i svenska vatten vid den tiden för att öva med den svenska marinen. Weinbergers uttalande mottogs med förfäran av militär och borgerliga politiker, vilka påstod att Weinberger ljög. Kan man hålla sig för skratt.

Nu 2016 ägnar sig höga politiker, diplomater och tjänstemän och t.o.m. public service medierna åt att vilseföra oss, och ännu värre, våra ungdomar, med att inplantera sedvanlig rysskräck. Senast i ungdomsprogrammet i P 1 lördag 17 sept. kl 9.35, där man fokuserade på placering av svensk militär på Gotland, och nödvändigheten av det p.g.a. den elaka hotfulla ryssen och hotet mot Sverige. I samma ungdomsprogram togs också den amerikanska presidentvalrörelsen upp. I sändningen poängterades att det var avgörande för Svariges väl och ve, att det gick bra för det mäktiga USA.

Hjärntvättningen av svenska folket, inkl. våra ungdomar, har nu pågått intensivt en längre tid, allt i syfte att få oss att godta det farligaste av allt farligt, svensk Nato-medlemskap. Vapnet är de grundlösa påståendena om rysk aggression och hot mot Sverige. Att ryskt militärflyg avpatrullerar sina gränstrakter över Östersjön förklaras som hotfullt mot Sverige, medan USAs militärflyg från andra sidan jordklotet opererar i samma område och t.o.m. tillåts hålla strids- och bombövningar inne i Sverige, betraktas av höga svenska vederbörande som fredsbevarande och välkomnas.

John Eslund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.