Olovlig fotografering och åsiktsregistrering av antirasister får efterverkningar- nu kritiserar JO Skånepolisen

Skånepolisen får nu massiv kritik av Justitieombudsmannen (JO). Anledningen är att de under ett torgmöte hållet av SD på Gustav Adolfs Torg i Malmö 2014 ägnade sig åt olovlig fotografering och åsiktsregistrering av antirasister.

På nyhetssajten aktuelltfokus rapporteras att Skånepolisen utövade övervåld mot antirasisterna och ingrep våldsamt då dessa framförde burop mot Jimmie Åkessons arbetarfientliga och rasistiska budskap.

Vidare utan legitimitet eller rättslig grund registrerades antirasister av polisen. Flera tvångsomhändertaganden gjordes av antirasister.

LÄS VIDARE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.