Deltagarna i marschen mot arbetslöshet på Syntagmatorget

GREKLAND. Marschen från Patras till Aten, mot arbetslöshet och för solidaritet, 220 kilometer lång, har kommit fram till Aten. Deltagarna befinner sig just nu på Syntagmatorget framför det grekiska parlamentet.

Marschen började förra söndagen och det tog åtta dagar att gå hela vägen. På många platser stannade marschen och olika aktiviteter och möten ägde rum. Tiotusentals deltagare har deltagit under marschen.

I måndags rapporterade tidningen om att Fackliga världsfederationen (WFTU) uttryckte sin solidaritet med den grekiska staden Patras initiativ till den stora marschen mot arbetslösheten under parollen ”Arbete åt alla, arbete med rättigheter”.

Se fler foton samt videoklipp på KKE:s nyhetsportal 902.gr (grekiska) »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.